Evroliga: Ko je momak koji je srušio Barsu?

Izvor: B92, 09.Nov.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Ko je momak koji je srušio Barsu?

Partija Marka Gudurića u duelu Crvene zvezde i Barselone nije prošla nezapaženo, pa je Evroliga posvetila video klip igraču crveno-belih.

Gudurić je ove sezone nastavio svoj razvoj u srpskom i regioalnom šampionu, a u pet mečeva Evrolige samo jednom nije ubacio dvocifren broj poena i u proseku ima 12 poena uz 3 skoka i 3,2 asistencije po meču.

Ipak, svakako se izdvaja verovatno najbolji meč dosadašnjeg toka karijere levorukog momka iz Priboja protiv Barselone kada je bio daleko najztaslužniji za veliki trijumf sa 21 poenom (8-11), 4 skoka, 5 asistencija i 2 krađe.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u usponu - Marko Gudurić! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2016

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Marko Gudurić okarakterisan je od strane Evrolige kao jedan od najboljih mladih igrača u takmičenju u rubrici "Zvezda u usponu"...Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige odlično je otvorio novu sezonu, pa posle 13 takmičarskih utakmica ima deset pobeda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.