Evo šta treba da se dogodi da Duća Tadić završi u velikom klubu!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta treba da se dogodi da Duća Tadić završi u velikom klubu!

Stvari se brzo odmotavaju, opcije su veoma jasne, Sautempton je prerastao, pa iako ima ugovor, čini se da je vreme za promenu!

Dušan Tadić je na raskrsnici.

Izgleda da od ostanka u Sautemptonu nema ništa, nije u najboljim odnosima sa Klodom Puelom, pa iako ima ugovor do 2020. on bi želeo da napusti "Sejntse".

Pitanje je cene, priča se o 15 miliona evra, ali čini se da to neće biti dovoljno.

Osim engleskih klubova, interesuju se Juventus i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Napoli.

Napolitanci imaju jasan plan, prodaja Drisa Martensa koji neverovatnu sezonu želi da naplati odlaskom u Englesku i odbija da produži ugovor. U tom slučaju, Napoli kao prvu metu vidi baš Tadića.

Što se Juventusa tiče, Srbin bi se idealno uklopio u novu formaciju koju forsira Alegri.

Naime, potreban im je krilni igrač, ciljaju Di Mariju, ali sa Pari Sen Žermenom su u strašno lošim odnosima, pa bi "El Fideo" mogao da bude nerealna meta.

Sa druge strane, Tadićeva cena je prihvatljiva, veruje se da bi se lako uklopio, da njegov individualni kvaliteti, kao i Kuadradovi predstavljaju ono što je neophodno timu.

Jasno je da bi u Juventusu imao veća primanja u odnosu na Sautempton, ali i da "Bjankoneri" mogu da ga plate više od Napolija.

Iz PL, i to nije tajna, gledaju ga skauti Arsenala, ali mnogo toga će zavisiti od raspleta, odlaska Sančeza, ali i eventualnog ostanka Vengera u klubu.

Leto će biti prekretnica za najboljeg srpskog igrača, ako ćemo i realno, svakako da bi odlazak iz Sautemptona bio veliki korak napred u karijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.