Evo kada je Mihailu Dudašu na EP sve krenulo naopačke! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada je Mihailu Dudašu na EP sve krenulo naopačke! (FOTO)

Srpski sedmobojac stavio na Instagram sliku koja krije odgovor.

Kada je krenulo sve naopako po Mihaila Dudaša na dvoranskom EP u Beogradu?  Čini se da slika koju je Dudaš postavio na svoj Instagram profil daje odgovor.

Ivana Španović otkrila DIRLJIVU ISTINU o svojim tetovažama! Jedna joj je posebno draga (FOTO)

I u bukvalnom i prenosnom smislu, jer poznato je da se posle ove discipline u narednoj, poslednjoj (trka na 1.000 metara), dogodio nesrećni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pad našeg takmičara...

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas) on Mar 8, 2017 at 9:32am PST

Niče nova lepotica: Ovako će izgledati novi atletski stadion u Beogradu (FOTO)

Međutim, šalu na stranu, svi komplimenti na račun našeg srčanog sedmobojca na velikoj borbenosti i izgaranju do poslednjeg atoma snage izrečeni su već u finalnoj noći EP u Beogradu. Cela sportska javnost je jednodušna u mišljenju da se srpski reprezentativac borio kao lav i na kraju je nedostajalo malo sreće i energije za bronzano odličje.

Kako bilo, Dudaš i domaća publika u "Kombank Areni", kao i široki televizijski auditorijum, pamtiće i njegove bravure i majstorije i svih ostalih najboljih evropskih atletičara.

Prijem u njihovu čast, atletičari kod Vučića

Dakle, prelep atletski događaj i vikend u beogradskoj "Kombank Areni" ostaje u arhivi, kao i divna fotografija Dudaševog skoka "naopačke".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Malo je poznato koliko je jedna osoba zaslužna za uspehe Ivane Španović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2017

Pogledajte neverovatan slavljenički ritual sa EP i saznaćete o kome je reč...I vrapci na grani znaju da iza uspeha naše najbolje atletičarke Ivane Španović stoji njen trener Goran Obradović. Ali, svakako, daleko manje je poznato da srpska heroina ima još jedno stručno i prijateljsko lice u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.