Esijen pronašao novi klub!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Esijen pronašao novi klub!

Dosadašnji fudbaler Milana napustio je taj klub, a ekspresno je pronašao novi.

Nekada jedan od najboljih zadnjih veznih fudbalera u Premijer ligi i bivši reprezentativac Gane, Mihael Esijen, pronašao je novi klub.

On će naredne sezone igrati u Panatinaikosu, objavljeno je na zvaničnoj stranici tog kluba.

On je potpisao ugovor na dve godine.

"Veoma sam srećan jer sam ovde i što ću svoju karijeru nastaviti u Panatinaikosu. Gledam samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napred, želim da sa novim timom uzmem što je više moguće trofeja. Želim da vratim nekako navijačima što su me dočekali na ovaj način.", rekao je Mihael Esijen.

Esijen je u svojoj profesionalnoj karijeri igrao za Bastiju, Lion, da bi najlepši period proveo u Čelsiju. Nakon toga je zaigrao i za Real iz Madrida, a poslednju sezonu je igrao u Milanu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.