Endi Kerol mesec dana van terena

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Kerol mesec dana van terena

Fudbaler Vest Hema Endi Kerol odustvovaće mesec dana s terena zbog povrede zadnje lože leve noge, saopštio je danas taj klub.

Kerol se povredio u utorak na utakmici protiv Bornmuta, koji je njegova ekipa dobila sa 3:1. On je teren napustio posle samo 15 minuta igre.

"Endi je pozitivan dečko i verujem da će se brzo vratiti. U poslednje vreme je igrao super i ponovo je uživao u fudbalu. Nije ovo kraj sveta. Do kraja sezone je još mnogo utakmica", rekao je trener Vest Hema Slaven Bilić.

Vest Hem je trenutno peti na tabeli Premijer lige sa 35 bodova.

U narednom, 22. kolu, ekipa Slavena Bilića gostuje Njukaslu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Endi Kerol mesec dana van terena

Izvor: B92, 14.Jan.2016

Centarfor Vest Hema Endi Kerol odustvovaće mesec dana s terena zbog povrede zadnje lože leve noge, saopštili su 'Čekićari'...Kerol se povredio u utorak na utakmici protiv Bornmuta, koji je njegova ekipa dobila 3:1. On je teren napustio posle samo 15 minuta igre..."Endi je pozitivan dečko i verujem...

Nastavak na B92...

Igalo i Kike Flores najbolji u decembru

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2016, 11:49

Prethodni mesec protekao u znaku Votforda...'Stršljenovi' su, nakon odličnih partija u poslednje vreme, danas dobili nagradu za najboljeg menadžera i fudbalera u decembru...Ekipa sa 'Vikaridž Rouda' je na pet mečeva zabeležila tri pobede  remi i poraz,  čime su se popeli na deveto mesto na tabeli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.