Emocije su čudo: Dirljiv oproštaj Jirgena Klopa od Žutog zida! Dao im je dušu, igrači mu plakali na ramenu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emocije su čudo: Dirljiv oproštaj Jirgena Klopa od Žutog zida! Dao im je dušu, igrači mu plakali na ramenu (VIDEO)

Sjajna poruka odlazećeg trenera Milionera na kraju meča...

Ni Mhitarijan, ni Obamejan, ni Kagava. Čak ni pobeda Borusije. Događaj dana u Dortmundu je - Jirgen Klop. Samo 48 sati pošto je objavio da na kraju sezone odlazi sa Vestfalena, harizmatični trener izbio je u prvi plan tokom susreta sa Paderbornom (3:0) i zaslužio ovacije Žutog zida.

Klopa su navijači dočekali aplauzima, transparentima, šalovima sa njegovim imenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve u zbak zahvalnosti za pet godina radosti koje im je doneo otkako je stigao iz Majnca.

Na koncu je stila i pobeda nad bundesligaškim fenjerašem, a posle nje tradicionalno druženje sa navijačima. Ovoga puta emotivije od bilo kog ranije, jer je Klop doslovce seo na travu ispod južne tribine, kao da je simbolično želeo da poruči kako je njegova duša na tom delu stadiona.

Klopp, la foto es via @tancredipalmeri pic.twitter.com/wh0P4QR7VI

Imuni na tako dirljiv trenutak nisu ostali ni igrači Borusije. Na primer, strelac prvog gola Henrih Mhitarajan se bukvalno rasplakao na Klopovom ramenu.

Na kraju su navijači Borusije otpevali treneru: „You’ll never walk alone“, a on još jednom pokazao koliko je veliki čovek:

Naravno da sam čuo skandiranje, ali pošto ne odlazim sam, već klub napuštaju i moji saradnici Željko Buvač i Peter Kravic, bilo bi lepo ako bi za sledeću utakmicu osmislili novu pesmu, u kojoj će biti sva tri imena“.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Potvrđeno: Borusija ima novog trenera! Tuhel tri godine Milioner

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2015, 13:47

Zvanična promocija zakazana za kraj sezone..Danima se pričalo, sad je i zvanično: novi šef stručnog štaba Borusije iz Dortmunda biće Tomas Tuhel! Doskorašnji trener Majnca zameniće Jirgena Klopa na klupu kluba sa Vestfalena na kraju sezone, pošto je harizmatični trener objavio da dve godine...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.