Izvor: Beta, 17.Jun.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Bekrić četvrti u Ostravi

BEOGRAD, 17. juna 2014. (Beta) - Srpski atletičar Emir Bekrić osvojio je u utorak četvrto mesto na mitingu u Ostravi u trci na 400 metara s preponama.

Bekrić je stazu pretrčao za 49,96 sekundi.

"Svako sledeće takmičenje je važan korak u pripremi za zacrtan cilj ove godine. Svaka prepona, vreme koje ostvarim mi znači da bih mogao zajedno sa trenerom da analiziram i radim dodatno na onim stvarima koje će doprineti da budem samo još bolji", rekao je Bekrić posle trke u Ostravi.

Prvo mesto na trci osvojio je Neil Flaneri iz Velike Britanije (48,80 sekundi), drugi je bio Estonac Magi Rasmus (48,87), dok je treći bio Amerikanac Ešton Ito (48,94).

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emir Bekrić četvrti u Ostravi

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jun.2014

Emir Bekrić je osvojio četvrto mesto na mitingu u Ostravi u trci na 400 metara s preponama. Bekrić je stazu pretrčao za 49,96 sekundi.. (FOTO: AP). – Svako sledeće takmičenje je važan korak u pripremi za zacrtan cilj ove godine. Svaka prepona, vreme koje ostvarim mi znači da bih mogao zajedno...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Bekrić četvrti u Ostravi, Jelača druga, Ameli nacionalni rekord

Izvor: Sportal.rs, 18.Jun.2014, 00:43

Srpski atletičari ostvarili su vrlo zapažene rezultate na mitingu u Ostravi. Emir Bekrić je u trci na 400 metara prepone zauzeo četvrto mesto, Tatjana Jeleča je bila druga u bacanju koplja, dok je najveći uspeh ostvarila Amela Terzić postavivši nacionalni rekord u neolimpijskoj disciplini na...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.