Ekipa Crvene zvezde stigla u Bor

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa Crvene zvezde stigla u Bor

Fudbaleri Crvene zvezde, doputovali su u subotu u hotel „Jezero“ na Borskom jezeru gde će iskoristiti reprezentativnu pauzu za mini pripreme. Zvezdina ekspedicija će u nedelju u 16 časova održati trening na igralištu ispred hotela „Jezero“ a za 19 sati je zakazano druženje sa navijačima.

Ekipa Nenada Lalatovića sastaće se u ponedeljak u 13 sati sa timom OFK >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bor na istoimenom stadionu, i cena ulaznice je 100 dinara.

U gradu bakra je već nekoliko dana euforija zbog dolaska Crvene zvezde u Bor.

Interesovanje građana iz gotovo svih gradova u istočnoj Srbiji za meč OFK Bora i

Zvezdinog tima je veliko.

U planu je i da Zvezdini igrači i stručni štab u ponedeljak posete i borsku Osnovnu školu „Branko Radičević“.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda stigla u Bor [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 29.Mar.2015

Fudbaleri i stručni štab “Crvene zvezde” doputovali su u subotu na Borsko jezero gde će odraditi “mini pripreme”. Za ponedeljak je zakazana prijateljska utakmica sa Fudbalskim klubom “Bor”...Zvezdina ekspedicija je na Borsko jezero stigla dobro raspoložena . Praktično od samog izlaska...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.