Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Crvena zvezda čeka šampiona Evrope

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.00 sati igraju u hali “Pionir” sa ekipom Real Madrida, aktuelnim šampionom Evrope, u okviru 7. kola Evrolige.

Nema sumnje da će meč u Beogradu biti pravi spetkakl, a u prilog tome govori i činjenica da su karte “planule” u roku od samo pet minuta.
Crveno-beli su imali priliku da sa znatno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << više rasterećenja dočekaju španskog giganta, ali su prokockali +21 u prošlom susretu EL sa Strazburom, pa u meč sa “Kraljevskim klubom” ulaze sa 2 pobede iz 6 mečeva, identičnim učinkom koji imaju i njihovi rivali.
Svestan težine ispita je i trener Dejan Radonjić.
– Očekuje nas spektakl, dolazi nam prvak Evrope, kao i prošle godine. Prostom analizom dolazimo do zaključka da nismo imali sreće u dosadašnjem delu, Real nam dolazi u trenutku kada ima maksimalan imperativ da pobedi. Znamo da moramo da budem iznad mogućnosti i uzdamo se u još jedno veličanstveno veče u “Pioniru”. Moramo da odigramo bolje nego što možemo da bismo bili konkurentni – rekao je Radonjić.
– U prilici smo da igramo protiv najboljih u momentu kada se oni nalaze u najgorem trenutku. Niko to nije očekivao jer su bili favoriti grupe. I pred Bajern i Strazbur smo bili autsajderi, pa smo bili dobri i na korak od dva trijumfa. Idemo hrabro da odigramo meč i vidimo šta će biti posle 40 minuta – istakao je šef struke crveno-belih.
The post EVROLIGA: Crvena zvezda čeka šampiona Evrope appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAKOČEVIĆ SE PLAŠI REALA: Zvezda je dosta slabija nego prošle sezone

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015

Bivši plejmejker Crvene zvezde i nekadašnji NBA igrač i reprezentativac, Igor Rakočević, upozorava da su crveno-beli ove sezone slabiji tim u odnosu na prošlu sezonu.. . Crvena zvezda će u petak od 20.00 sati ugostiti u Pioniru ekipu Real Madrida u okviru 7. kola Evrolige.. Zanimljivo, i “Kraljevski...

Nastavak na HotSport.rs...

UŽIVO: Crvena zvezda - Real (20.00)! Može li "kralj "opet da bude na kolenima?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2015

Padao je slavni Real u "Pioniru", ali sada u beogradski hram košarke stiže kao šampion Evrope, ali sa samo dve pobede u šest kola Evrolige, koliko ima i Crvene zvezda. Za oba tima je meč od velike važnosti za Top 16. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite iz minuta u minut dešavanja iz "Pionira"...Zbog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.