EP U18 - Drugi poraz Srbije!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U18 - Drugi poraz Srbije!

Posle Nemačke na startu takmičenja, danas je od naše U18 selekcije na Evropskom prvenstvu bila bolja i reprezentacija Španije.

U Volosu je počela druga faza takmičenja na Evropskom U18 šampionatu, a Srbija je u okviru novoformirane Grupe E danas poražena od vršnjaka iz Španije rezultatom 74-62.

Podsetimo, ''Orlići'' su iz prve faze takmičenja preneli poraz od Nemačke i pobedu nad Letoncima, pa sada imaju učinak od jedne pobede i dva poraza u pomenutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grupi.

Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri, uglavnom se igralo koš za koš, ali je veliki pad u igri našeg toma tokom treće četvrtine bio ključ njihovog današnjeg poraza.

Taj deo igre Španci su dobili sa 19-8, stekli sasvim solidnu prednost koju su u poslednjih deset minuta uspeli da sačuvaju.

Najbolji u našem timu bili su Aranitović sa 17 i Stojanović sa 13 poena, uz po 4 skoka, a u pobedničkoj ekipi istakli su se Vilja sa 16 i Justa sa 15 poena.

U sledećem kolu Srbija će sutra na megdan Francuskoj, koja za sada ima stopostotan učinak.

Tabela Grupe E: Francuska 3-0, Nemačka 3-0, Španija 2-1, Srbija 1-2, Letonija 0-3, Češka 0-3.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Furija prejaka za Orliće: Srbija poražena na startu druge faze Evrobasketa

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2015

Furija je u praktično u svim segmentima igre bila bolji rival na ovom meču. Španci su nadskočili srpski tim, a imali su i duplo više asistencija, odnosno čak šest manje izgubljenih lopti, pa konačan rezultat i stoga i ne mora previše da čudi - 62:74..Juniorska košarkaška selekcija Srbije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.