EL: Najbolji potezi, tu je i M-Will

Izvor: B92, 27.Dec.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Najbolji potezi, tu je i M-Will

Regularni deo Evrolige završen je prošle nedelje, a sada je vreme za najbolje poteze, među kojima je i onaj koji je izveo plej Crvene zvezde Markus Vilijams.

U pitanju je fantastična asistencija američkog košarkaša Luki Mitroviću na utakmici sa Valensijom u “Kombank arena” i ona se našla na desetom mestu.

Za najbolji potez izabrano je zakucavanje centra Dinamo Sasarija Šejna Lavala preko košarkaša Reala, ali svakako vredi odgledati svih deset.

Uživajte!

Na našem sajtu možete da pročitate analizu prvog dela sezone košarkaša Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) Najbolji potezi Evrolige

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Dec.2014

Regularni dio Evrolige završen je prošle nedjelje, a sada je vrijeme za najbolje poteze, među kojima je i onaj koji je izveo plej Crvene zvezde Markus Vilijams. U pitanju je fantastična asistencija američkog košarkaša Luki Mitroviću na utakmici sa Valensijom u "Kombank arena" i ona se našla...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.