EL KLASIKO SE SELI U ENGLESKU: Junajted dovodi Murinja kao odgovor na dolazak Gvardiole u Siti

Izvor: Kurir, 05.Feb.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL KLASIKO SE SELI U ENGLESKU: Junajted dovodi Murinja kao odgovor na dolazak Gvardiole u Siti

Prema pisanju većeg broja engleskih medija, a koji se pozivaju na izvore iz Portugalije, naredne sezone ekipu Mančester Junajteda predvodiće Žoze Murinjo.

Dolazak Portugalca na "Old Traford" odgovor je Junajteda na dovođenje Pepa Gvardiole od strane Mančester Sitija, pa bi uskoro mogli da gledamo bivše trenere Barselone i Reala u svojevrsnom engleskom "El klasiku".

Murinjo je i na kladionicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prvi favorit da zameni po završetku ove sezone Luja van Gala na klupi "Crvenih đavola". Iako Holanđanin ima još jednu sezonu ugovora sa Junajtedom, prema pisanju medija, čelnici kluba odlučili su da mu se zahvale na leto zbog slabih rezultata u ovoj sezoni.

Ostaje da se vidi da li će "Posebni" da prekrši više puta izrečenu misao da za njega u Engleskoj postoji samo jedan klub, Čelsi.

Autor: Kurir sport,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Murinjo zbog Junajteda odbio dve ponude bivšeg kluba

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2016, 12:35

Portugalac želi klupu Mančester junajteda i zbog toga je odbio dve ponude svog bivšeg kluba...Engleski mediji prenose da je Real Madrida u dva navrata kontaktirao Žozea Murinja, ali je Portugalac odbio jer želi samo na ''Teatar snova''...Ipak, ''kraljevski'' klub nije jedini koji je dobio negativan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.