Dva kluba u borbi za Zlatana Ibrahimovića

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2017, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva kluba u borbi za Zlatana Ibrahimovića

Zlatan vredno trenira, sve jače i jače, nada se da bi mogao da zaigra već krajem ove godine.

Jedan od najboljih fudbalera na svetu u poslednjih desetak godina, Zlatan Ibrahimović, vratiće se na teren brže nego što se očekivalo.

Vredan je, radi visokim intenzitetom, mogao bi da se vrati na teren već krajem godine, iako nije tako prognozirano nakon povrede protiv Anderlehta u okviru polufinala Lige Evrope.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted nije produžio ugovor sa njim, ugovor mu je istekao, ali postoji mogućnost da ponovo sarađuju sa sjajnim Šveđaninom.

Ipak, imaće konkurenciju.

Milan je veoma zainteresovan da vrati ovog napadača, njegovo iskustvo bi mnogo značilo timu Vićenca Montele.

Ponuda Milana za Falkaa je odbijena, Obamejang je daleko, baš kao i Beloti i Kalinić, i u ovom trenutku Zlatan Ibrhimović izgleda kao realno rešenje.

Da li će se to desiti, ostaje da vidimo možda već ovog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Ibrahimović bi mogao da ostane

Izvor: B92, 11.Avg.2017

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murnijo potvrdio je da bi Zlatan Ibrahimović mogao da zaigra za 'Đavole' iako Šveđanin nije produžio ugovor sa klubom...Ibrahimović he trenutno slobodan igrač i još uvek se oporavlja od povrede koju je zadobio u aprilu ove godine, na meču protiv Anderlehta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.