Dva gola Jovetića, Engleska - Holandija 0:0, čeka se Nemačka - Francuska

Izvor: Blic, 29.Feb.2012, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva gola Jovetića, Engleska - Holandija 0:0, čeka se Nemačka - Francuska

Pored nastupa Srbije na Kipru, gde su "orlovi" odigrali 0:0 sa domaćom selekcijom, sreda je bila dan za provere i brojnih drugih reprezentacija.

Među onima koji su prvi izašli na teren bili su fudbaleri Crne gore koji su odmerili snage sa Islandom. Na gol Stevana Jovetića iz 56. minuta odgovorio je 21 minuta kasnije Finbogason, pa se u završnici činilo da će Islanđani uspeti da izađu neporaženi iz ovog duela. Ipak, Jovetić je svojim drugim pogotkom obezbedio trijumf Crnogorcima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Za razliku od tih naših komšija, jedne druge se nisu proslavile: Makedonci su izgubili od Luksemburga sa 2:1!

Večeras su na programu i dva velika derbija. Od 20:45 igraju Nemci i Francuzi, a od 21 čas po srednjeevropskom vremenu Englezi i Holanđani.

Kada je reč o duelu na Vembliju, Engleska je zaigrala u sastavu Hart, Ričards, Kejhil, Smoling, Bejns, Džerard, Parker, Beri, Džonson, Velbek i Jang, a Holandija je na teren istrčala sa sledećom jedanaestorkom: Stekelenburg, Bularuz, Hejtinga, Matijsen, Piters, Van Bomel, De Jong, Roben, Snajder, Kujt i Van Persie.

Prijateljske utakmice:

Kipar - Srbija 0:0

Gruzija - Albanija 2:1

(Kobahidze 47, Kankava 88 - Kana 3)

Moldavija - Belorusija 0:0

Mađarska - Bugarska 1:1


(Salaj 42 - Božinov 87)

Izrael - Ukrajina 2:3

(Hemad 55p, Sahar 63 - Gusev 18p, Konpljanka 45, Jarmolenko 61)

Crna Gora - Island 2:1

(Jovetić 56, 88 - Finbogason 79)

Luksemburg - Makedonija 2:1

Malta - Lihtenštajn 19:30h

Rumunija - Urugvaj

Turska - Slovačka

Danska - Rusija 19:45

Austrija - Finska 20:30h

Hrvatska - Švedska

Grčka - Belgija

Švajcarska - Argentina

Nemačka - Francuska 20:45h

Italija - SAD

Severna Irska - Norveška

Poljska - Portugal

Republika Irska - Češka

Slovenija - Škotska

Vels - Kostarika

Engleska - Holandija 21h

Španija - Venecuela 21:30

Povezane vesti: Nemci primili tri gola od Ukrajine a izbegli poraz, Švajcarci odoleli Holandiji Zbog nereda otkazan meč Engleska - Holandija Od subote do utorka odluke o četvrtfinalistima Mondijala

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva gola Jovetića za pobedu Crne Gore

Izvor: Vesti-online.com, 29.Feb.2012

Sreda je bila dan za odmor od klupskog fudbala, a za provere i prijateljske mečeve fudbalskih reprezentacija, a među onima koji su prvi izašli na teren bili su fudbaleri Crne Gore koji su pobedili Island sa 2:1.

Nastavak na Vesti-online.com...

Uživo: Dvominutni šok za Engleze, Holandija vodi sa 2:0!

Izvor: Blic, 29.Feb.2012

Pored nastupa Srbije na Kipru, gde su "orlovi" odigrali 0:0 sa domaćom selekcijom, sreda je bila dan za provere i brojnih drugih reprezentacija...Među onima koji su prvi izašli na teren bili su fudbaleri Crne Gore koji su odmerili snage sa Islandom. Na gol Stevana Jovetića iz 56. minuta odgovorio...

Nastavak na Blic...

Jovetić srušio Island, Holandija bolja od Engleske

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2012, 04:59

Sreda je bila dan za odmor od klupskog fudbala, a za provere i prijateljske mečeve fudbalskih reprezentacija u kojima je Crne Gore pobedila Island 2:1, Holandija je nadigrala Englesku 3:2, Francuska je bila bolja od Nemačke 1:2, dok su Šveđani pobedili Hrvate sa 1:3...Fudbaleri Crne Gore odigrali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.