Izvor: TvojPortal.com, 01.Mar.2012, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić srušio Island, Holandija bolja od Engleske

Izvor: vesti online
Sreda je bila dan za odmor od klupskog fudbala, a za provere i prijateljske mečeve fudbalskih reprezentacija u kojima je Crne Gore pobedila Island 2:1, Holandija je nadigrala Englesku 3:2, Francuska je bila bolja od Nemačke 1:2, dok su Šveđani pobedili Hrvate sa 1:3.
Fudbaleri Crne Gore odigrali su prijateljski meč sa Islandom u kojem su pobedili rezultatom 2:1 a oba gola za "đetiće" postigao je Stevan Jovetić.


Na prvi gol jednog od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << igrača Fiorentine čekalo se 56 minuta, a odgovorio je Finbogason u 79. minutu, pa se činilo da će Islanđani uspeti da izađu neporaženi iz ovog duela. Ipak, Jovetić je svojim drugim pogotkom obezbedio trijumf Crnogorcima u 88. minutu.

Holandija je u prijateljskom meču na Vembliju savladala Englesku sa 3:2. Gosti su poveli golom Robena u 57. minutu, a na 2:0 povisio je Huntelar dva minuta kasnije.
Prvi gol za Englesku postigao je Kejhil u 85. minutu. Domachi stižu do izjednačenja u 90. minutu golom Janga. Ipak, Holandija stiže do pobede u drugom minutu nadoknade, drugim golom Robena.

Od ostalih mečeva Srbije je odigrala nerešeno sa Kirpom 0:0, Mađarska i Bugarska su takođe remizirali 1:1, dok je Ukrajina nadigrala Izrael sa 3:2.

Najbolji fudbaler planete Lionel Mesi postigao je "het-trik" u pobedi Argentine nad Švajcarskom rezultatom 3:1, a istim rezultatom Švedska je bila bolja od Hrvatske.

Amerika je pobedila Italiju golom Dempsija, a Francuska je pobedila Nemačku rezultatom 1:2. Giru i Maluda su doneli prednost "trikolorima", a Kakau je u 90. minutu samo ublažio poraz.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.