Dule Vujošević KRALJ DRAME! Nova pobeda Limoža!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule Vujošević KRALJ DRAME! Nova pobeda Limoža!

Sjajan start sezone za ekipu Duška Vujoševića, mada je večeras bilo baš dramatično na gostovanju Nansiju.

Posle trijumfa nad Dižonom na svom terenu na startu nove sezone (75-70), Vujoševićev Limož je i večeras u drugom kolu francuske LNB lige bio odličan u neizvesnoj završnici i trijumfovao posle produžetka, rezultatom 100-94 (87-87).

Limož je bolje ušao u večerašnji meč, dobio je prvu četvrtinu sa 22-14, ali je potom usledio odgovor domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima, koji do poluvremena uspeva da napravi preokret i na odmor ode rezultatom 43-40.

Minimalno vođstvo ekipa Nansija je uspela da zadrži i tokom trećeg kvartala, li je u četvrtom Limož odigrao odlično, pre svega u napadu. Upisali su gosti čak 29 poena u ovom delu igre, bili na pragu pobede još tada, ali je domaćin izborio produžetak, 87-87.

Ipak, u dodatnih pet minuta igre, bolja igra Limoža koji je uspeo da slomi otpor domaćina i upiše još jedan trijumf u nacionalnom šampionatu.

Klemen Prepelič sa 24 i Baford sa 23 poena predvodili su Limož do pobede, a kod domaćina su najefikasniji bili Mekfaden sa 24 i Trasolini sa 21 poenom.

Victoire du @limogescsp au bout du suspens contre le @SLUCbasketNancy 🙀#SLUCCSP pic.twitter.com/hWqCDsabg6

— SFR Sport (@SFR_Sport) October 1, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.