Drulović prelomio - Abu napada Pazarce, Žile na klupi! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović prelomio - Abu napada Pazarce, Žile na klupi! (SASTAVI)

Prvenstvena pauze je okončana, a fudbaleri Partizana imaju obavezu da do kraja jeseni što više poprave veoma loš utisak koji su ostavili u Superligi. Na tom putu im stoji ekipa koja ih je već savladala ove sezone u Novom Pazaru.

Od 15 časova u Humskoj fudbaleri Partizana igraju protiv Novog Pazara u meču 18. kola Superlige.

Ono što navijače crno-belih najviše zanima jeste informacija da li je u startnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postavi oporavljeni Andrija Živković. Trener Drulović je odlučio da ga ipak ostavi na klupi, ali zato će od prvog minuta zaigrati Abubakar Oumaru.

Na golu je ponovo Filip Kljajić umesto Živka Živkovića, a interesantan je odbrambeni bedem ispred njega, sa Vulićevićem, Bandalovskim, Ćirkovićem i Subićem.

Pravdu će deliti naš najbolji arbitar Milorad Mažić, sa svojim pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem.

Ovo su startne postave obeju ekipa.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Subić, Jevtović, Babović, Ilić, Abubakar, Ninković, Božinov.

Klupa: Ž. Živković, Petrović, Golubović, Trujić, A. Živković, Lukić, Šaponjić.

Trener: Ljubinko Drulović.

Novi Pazar: Zečević, Stevanović, Trtovac, Kostić, Todorović, Vusljanin, Šarac, Vuković, Radivojević, Osmanagić, Pavlović.

Klupa: Živković, Obrovac, Rušević, Zilkić, Okoje Ebuka, Pajović, Pavlović.

Trener: Radmilo Ivančević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLS: Da li je ovo dobitna kombinacija? Drulović ima nove zamisli u startnih 11 (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015

Fudbaleri Partizana od 15 sati dočekuju ekipu Novog Pazara, a trener Ljubinko Drulović napravio je nekoliko izmena u početnom sastavu. . . Ekipu crno-belih predvodi kapiten Saša Ilić, a uz njega će igru kreirati Stefan Babović. Napad će posle dužeg vremena predvoditi tandem Abubakar – Božinov. . Ipak,...

Nastavak na HotSport.rs...

UŽIVO: Partizan - Novi Pazar (15.00) Crno-beli očajnički traže pobedu!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2015

Fudbaleri Partizana igraju protiv Novog Pazara u meču 18. kola Super lige Srbije. Ostanite uz portal VESTIONLINE i od 15 časova pratite dešavanja iz Humske..Crno-beli očanički traže trijumf kako bi izašli iz krize, nakon tri meča bez pobede u domaćem prvenstvu...Ni Pazarci nisu u boljoj situaciji....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.