Dostanić traži prolaz u sledeće kolo

Izvor: Beta, 04.Avg.2010, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostanić traži prolaz u sledeće kolo

BEOGRAD, 4. avgusta 2010. (Beta) - Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić rekao je u sredu da od svojih fudbalera očekuje dobru igru protiv Slovana, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa i rezultat koji crveno-bele vodi u sledeće kolo.

"Znamo šta nas čeka. Spremni smo, od igrača očekujem da pruže maksimum i pokažu karakter, da ostvarimo rezultat koji nas vodi u sledeće kolo kvalifikacija", rekao je Dostanić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20.30 u Bratislavi igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču, prošlog četvrtka u Beogradu, slovački tim pobedio je sa 2:1.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dostanić traži prolaz u sledeće kolo

Izvor: NaDlanu.com, 04.Avg.2010

BEOGRAD, 4. avgusta 2010. (Beta) - Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić rekao je u sredu da od svojih fudbalera očekuje dobru igru protiv Slovana, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa i rezultat koji crveno-bele vodi u sledeće kolo. "Znamo šta nas čeka. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Dostanić traži prolaz u sledeće kolo

Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Avg.2010

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić istakao je danas da će velika podrška navijača, koju "crveno-beli" očekuju u Bratislavi na revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv slovačkog Slovana, predstavljati obavezu više za njegove izabranike. "Svi smo svesni da nas

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Koroman očekuje bolju igru Zvezde

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2010

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić rekao je danas da od svojih fudbalera očekuje dobru igru protiv Slovana, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i rezultat koji crveno-bele vodi u sledeće kolo.

Nastavak na Radio 021...

Subotičani gostuju u Ukrajini

Izvor: B92, 04.Avg.2010

Fudbaleri subotičkog Spartaka igraju u četvrtak u Dnjepropetrovsku revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Dnjipra...Subotičani iz prvog meča imaju prednost od 2:1, a duel u Ukraniji počinje u 19 časova...Trener Spartaka Dragan Miranović od igrača ne može da računa smo...

Nastavak na B92...

Zvezda: Slovaci, dižite još ogradu ili...

Izvor: Sportal.rs, 04.Avg.2010

Ekspedicija Crvene zvezde je u sredu doputovala u prestonicu Slovačke, Bratislavu, gde dan kasnije ekipu Ratka dostanića očekuje "biti il’ ne biti" meč protiv domaćeg Slovana u revanšu trećeg kola kvalifikacija za plasman u LE.

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda u Bratislavi: Vrata pakla ili vrata raja

Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2010, 07:27

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić ističe da od svojih fudbalera očekuje dobru igru protiv Slovana, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa i rezultat koji "crveno-bele" vodi u sledeće kolo...- Znamo šta nas čeka. Spremni smo, od igrača očekujem da pruže maksimum...

Nastavak na Glas javnosti...

Dostanić: "Nemam problem sa Lukićem"

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2010

Vladimir Lukić će verovatno sedeti na klupi Crvene Zvezde na utakmici protiv Slovana. To potvrdio i Ratko Dostanić.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.