Dnjepar i Sevilja večeras za pehar Lige Evrope

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnjepar i Sevilja večeras za pehar Lige Evrope

Večeras se u Varšavi igra finale Lige Evrope, a sastaju se Dnjepar i Sevilja.

Biće ovo prvi međusobni susret ta dva tima. Sevilja je prethodno eliminisala Fiorentinu, dok su Ukrajinci bili bolji od Napolija.

Španci, koji su trostruki osvajač trofeja brane pehar, a tim iz Dnjepropetrovska najveće je iznenađenje takmičenja. Ono što daje dodatnu draž ovom spektaklu je činjenica da će prvi put pobednik ići direktno u Ligu šampiona naredne sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
- Mnoge snove smo već ispunili u ovom ciklusu. Ušli smo u finale i sada je red na završni korak, da ostvarimo naš najluđi san, a to je osvajanje pehara. To bi bio neviđen uspeh kako za nas, tako i za celu Ukrajinu - rekao je Denis Bojko, čuvar mreže ekipe iz Dnjeproptrovska.

- Svi kažu da smo favoriti, ali ne smemo o tome da razmišljamo. Ko smatra da imena pobeđuju, opasno se vara. Ipak, nadamo se da ćemo mi biti osvajači i da ćemo sledeće godine igrati Ligu šampiona, što je san svakog fudbalera - poručio je Aleks Vidal, krilni ofanzivac Sevilje.

Meč počinje u 20.45h.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Navijači Sevilje se sjajno provode u Varšavi! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015

Večeras se u glavnom gradu Poljske igra finale Lige Evrope u kome se sastaju Dnjepar i Sevilja. Doputovalo je u Varšavu dosta navijača i jednog i drugog kluba a evo kako se neki navijači Sevilje zabavljaju pred sam meč..The @SevillaFC fans have not stopped singing all day. It will be this way for...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.