Đukić počeo da kritikuje, drugi vezani poraz upalio alarm!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić počeo da kritikuje, drugi vezani poraz upalio alarm!

Ako posle poraza od Zete nije imao mnogo toga da zameri svojim igračima, ovoga puta novi šef struke već vidi razloga za brigu.

Da li se ''po jutru dan poznaje'' ili se ''prvi mačići u vodu bacaju''?

Ovo drugo bi moglo da se prihvati kao odgovor posle prethodnog poraza crno-belih od Zete, ali posle još jednog slabog i neefikasnog izdanja, ovoga puta protiv lučanske Mladosti, već postoje određene dileme kada je igra crno-belih u pitanju.

Ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta, šef struke crno-belih Miroslav Đukić nije mogao da sakrije zabrinutost, pa je u razgovoru sa novinarima današnji poraz u Lučanima označio kao ''dobru lekciju'' u susret završnom delu priprema, ali i skorom startu sezone.

''Ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom, ni kako smo izgledali kao ekipa. Ne želim da zvuči kao izgovor, ali iza nas su teške pripreme.

Sa druge strane, ovo je dobra lekcija koja je došla u pravo vreme ako želimo da ponovimo uspeh i da uvidimo da se samo grbom ne dobijaju utakmice. Ako želimo uspehe, moramo mnogo da radimo i to je jedini put",
izjavio je Đukić, a prenosi ''Mondo''.

Crno-beli će završni deo priprema obaviti u Sloveniji, tamo će im se priključiti i Leonardo, ali i reprezentativci poput Jankovića, Kosovića i Đurđevića, navijači se nadaju i nekom pojačanju.

U svakom slučaju, bez pomenutih igrača, iako je Đukić danas od prvog minuta izveo ono najbolje čime trenutno raspolaže, Partizan ne deluje kao ekipa koja je pre nepunih mesec dana osvojila duplu krunu.

A vremena za ispravke nedostataka sve je manje...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.