Đukić grmeo na igrače: Nemate mu.., došli ste u Barselonu da uzmete autograme!

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić "grmeo" na igrače: Nemate mu.., došli ste u Barselonu da uzmete autograme!

Trener Kordobe Miroslav Đukić "grmeo" je na svoje igrače posle poraza od Barselone na "Kamp Nou" rezultatom 5:0. On je oštro kritikovao njegov tim zbog nezalaganja, nedostatka borbenog morala i činjenice da se predao već na početku utakmice.

- Nismo imali mu.. I zbog toga me je sramota. Inijesta je pokazao više agresije nego svi moji igrači, da se ne uvredi Inijesta, jer ima on druge kvalitete. Moji igrači su se ponašali kao da su izašli na teren samo da uzmu autograme od igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Barselone. Sramota! - vrlo nezadovoljan je bio Đukić posle meča, prenose španski mediji.

- Moje shvatanje fudbala je takvo da se nedostatak kvaliteta može nadomestiti hrabrošču i ratničkom borbom, mora da postoji pristup sa "nožem u ustima". Tako mora da se igra i da se bori. Nismo pokazali karakter. Ako želite da pobedite Barselonu onda morate da pokažete duplo veću želju za pobedom nego vaš protivnik. Moji igrači su napravili budale o sebe.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Đukić: Igrači došli da uzmu dresove Barse, ispali smo budale jer nismo imali m...

Izvor: Blic, 20.Dec.2014

Fudbaler Barselone Luis Suarez rekao je da nije opsednut golovima, već da mu je važnije da ekipa pobeđuje, dok je trener Kordobe Miroslav Đukić kritikovao igrače nakon poraza od 5:0...Suarez je u pobedi nad Kordobom od 5:0 postigao jedan gol, svoj prvi u Primeri..."Napokon sam postigao gol, ali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.