Đoković već na Rod Lejver areni

Izvor: B92, 03.Jan.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković već na Rod Lejver areni

Prvi Gren slem sezone, Australijan Open, počinje za deset dana, a Novak Đoković je već počeo sa treninzima u Melburn parku.

Najbolji srpski teniser je u petak stigao u Melburn i vrlo brzo je odradio prvi trening na Rod Lejver areni, najvećem terenu kompleksa.

Đoković će na predstojećem Australijan Openu braniti titulu koju je osvajao u prethodne tri godine, a ukupno četiri puta u karijeri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tokom prvog treninga u Melburnu drugom teniseru sveta sparing partner je bio Filip Krajinović, otkrio je Đoković.

Imam toliko lepih uspomena sa Rod Lejver arene. Neverovatan osećaj je trenirati na svežoj podlozi. Volim Melburn“, napisao je Đoković na društvenoj mreži Tviter.

Australijan Open počinje 13. januara i traje do 26. Na tom turniru će Boris Beker imati zvanični debi u stručnom štabu srpskog tenisera, iako je već bio u njemu na egzibicionom turniru u Abu Dabiju koji je Novak osvojio.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković već na Rod Lejver areni

Izvor: B92, 03.Jan.2014

Prvi Gren slem sezone, Australijan Open, počinje za deset dana, a Novak Đoković je već počeo sa treninzima u Melburn parku...Najbolji srpski teniser je u petak stigao u Melburn i vrlo brzo je odradio prvi trening na Rod Lejver areni, najvećem terenu kompleksa...Đoković će na predstojećem Australijan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.