Đoković rutinskom igrom do trećeg kola Rolan Garosa

Izvor: Politika, 28.Maj.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković rutinskom igrom do trećeg kola Rolan Garosa

PARIZ – Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Luksemburžanina Žila Milera sa 6:1, 6:4, 6:4.

Najbolji srpski teniser smirenom i preciznom igrom „razoružao” je Milera i u narednom kolu sastaće se sa Australijancem Tanasi Kokinakisom koji je bio bolji od sunarodnika Bernarda Tomića sa 3:2 u setovima.

Đoković je posle ubedljivo dobijenog prvog seta, u drugom malo spustio ritam, dobivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ga sa 6:4, da bi u trećem na kratko dao šansu protivniku - koji mu je čak uzeo i servis, da bi ga na kraju rutinski matirao, iskoristivši prvu meč loptu.

Srpski teniser se do sada nije sastajao sa sledećim protivnikom 84. na ATP listi Kokinakisom.

Ono što zabrinjava je moguća povreda leđa, pošto je Đoković pred kraj meča zatražio lekarsku pomoć.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković rutinski do šesnestine finala

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2015

Prvi teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je rutinskom igrom savladao Luksemburžanina Žila Milera – 6:1, 6.4, 6:4...Najbolji sportista planete nije imao previše problema sa lijevorukim veteranom, a za drugi trijumf, u isto toliko duela sa Milerom, bilo mu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.