Đoković: Osećam sjajno, u finalu nemam šta da izgubim

Izvor: Blic, 09.Jun.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Osećam sjajno, u finalu nemam šta da izgubim

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da se oseća sjajno i da jedva čeka finale Rolan Garosa protiv Španca Rafaela Nadala koje je zakazano za nedelju u 15 časova u Parizu.

"Osećam se sjajno, uzbudjen sam zbog prvog finala na Rolan Garosu. Dobiti tri Gren slema zaredom je neverovatan osećaj, imam priliku da dodjem do četvrtog. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << To je najveći mogući izazov, jer je i protivnik jak, ali znam da nemam šta da izgubim", rekao je Đoković gostujući na televiziji "Eurosport".

Opširnije na našem specijalu Rolan Garos 2012

Povezane vesti: Nadal: Poštujem Đokovića jer me je mnogo puta pobedio Kiša preti da odloži duel Novaka i Nadala za ponedeljak Đoković: Rafa je sjajan, ali ništa nije nemoguće - verujem u pobedu u finalu! Novak: Nadal je glavni favorit na Rolan Garosu Nole na samo 45 bodova od Rafe, Viktor 12. na svetu!
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u finalu Rolan Garosa!

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2012, 21:10

Srpski teniser je u polufinalu turnira u Parizu ubedljivo pobedio Švajcarca Rodžera Federera 6:4, 7:5, 6:3 i u nedelju za trofej igra protiv Rafaela Nadala

Nastavak na Večernje novosti...

Novak: Nemam šta da izgubim

Izvor: Mondo, 09.Jun.2012

Đoković je uoči finala Ronal Garosa sa Nadalom poručio da se oseća sjajno i da je pred njim najveći mogući izazov.

Nastavak na Mondo...

Novak: ''Najveći mogući izazov!''

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2012

Prvi teniser sveta biće na ogromnom iskušenju u finalu Rolan Garosa, protiv Nadala koji svojim rivalima u dosadašnjem toku turnira nije ostavljao ''ni gram nade''. Ipak, Đoković veruje da može da ostvari jedan od svojih najvažnijih ciljeva ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.