Đoković: Igrao sam perfektno

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Igrao sam perfektno

Novak Đoković smatra da je odigrao perfektno u svim segmentima protiv Sema Kverija.

Prvi reket sveta bio je bolji od Amerikanca sa 6:1, 6:2 i plasirao se u polufinale ATP turnira u Pekingu.

"Igrao sam protiv sjajnog tenisera, dobram sam mu čitao servis i terao ga da uvek igra udarac više. Mislim da sam generalno igrao perfektno. Dobra kombinacije efikasnog servisa i odličnog riterna na svaki servis", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Đoković.

Đoković će se u borbi za finale sastati sa poznatom rivalom, Francuzom Rišarom Gaskeom.

"On je bio jedan od najtalentovanijih igrača naše generacije. Mislim da igra najbolji tenis u karijeri u poslednje dve godine. Veoma je konzistentan. Nema sumnje u to. Moram biti agresivan, znam šta moram da radim protiv njega. Nadam se da će uspeti", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Igrao sam perfektno

Izvor: B92, 04.Okt.2013

Novak Đoković smatra da je odigrao perfektno u svim segmentima protiv Sema Kverija...Prvi reket sveta bio je bolji od Amerikanca sa 6:1, 6:2 i plasirao se u polufinale ATP turnira u Pekingu..."Igrao sam protiv sjajnog tenisera, dobram sam mu čitao servis i terao ga da uvek igra udarac više. Mislim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.