Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURĐEVIĆ TVRDI – ‘ČISTA DESETKA’: Znate li ko mu je došao na Kipar i video ‘makazice’ za TV špice? (VIDEO)

Posle meča sa Uralom i majstorije u finišu meča, Uroš Đurđević je govorio o tom golu, ali i pripremama koje su sada iza crno-belih.

Uroš Đurđević nadavao se golova na zimskim pripremama, a svi navijači Partizana nadaju se da će tako nastaviti i u prolećnom delu sezone, od prve utakmice koju crno-beli igraju protiv Rada na Banjici 19. februara od 14 časova.
Danas je postigao drugi gol protiv Urala u generalnoj probi koju je Partizan dobio sa 2:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘Makazice’ za najbolji mogući kraj priprema na Kipru.
– Svi smo malo umorni, jedva čekamo da se vratimo kući. Videlo se to tokom prvog poluvremena, koje je odigrano po sparnom vremenu. U nastavku smo bili vrlo dobri i pobedili. Lep završetak priprema – istakao je napadač Partizana.
– Čekao sam gol, ali i u prvenstvu se ponekad dešava da čekamo, pa ga postignemo pred kraj. Moram da budem koncentrisan do poslednjeg zvižduka, ostao sam i postigao efektan gol. Vežbao sam na treninzima ‘makazice’, ali ne sa te strane – nasmejao se Đurđević.
USPELA ‘GENERALKA’: Makazice i golčina Đurđevića za kraj priprema na Kipru (VIDEO)
Na pripreme na Kipar došao je i njegov otac Zoran i baš danas je prisustvovao fantastičnom golu svog sina protiv Urala.
– Nije džabe dolazio, imao je šta da vidi – rekao je kroz širok osmeh Uroš.
Za kraj je ocenio zimske pripreme, njegove prve sa trenerom Markom Nikolićem.
– Čista desetka! – zaključio je Đurđević.

(Izvor: youtube / DanasConferences)
The post ĐURĐEVIĆ TVRDI – ‘ČISTA DESETKA’: Znate li ko mu je došao na Kipar i video ‘makazice’ za TV špice? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAVIJAČI U DELIRIJUMU: Ponovo rešeta nemilosrdni Aleksandar Mitrović! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2017

Srpski reprezentativac postigao je novi gol za ekipu Njukasla, ovog puta na gostovanju ekipi Vulverhemptona.. . Aleksandar Mitrović već u 14. minutu meča protiv Vulvsa dobio je žuti karton, što je pokazalo njegovu nervozu i karakter, ali i želju da baš danas bude strelac. I to se desilo.. Tačno...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda vs Partizan - Ko ima bolji učinak na pripremama?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2017, 12:21

Pregled svih rezultata koje su ostvarili glavni kandidati za titulu, tokom zimskih priprema za prolećni deo sezone...Jučerašnjim utakmicama na Kipru, Partizan i Crvena zvezda su priveli kraju pripreme za prolećni deo sezone, pa je prilika da se još jednom osvrnemo na njihov ukupni učinak, kao i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.