Divac i Dražen nisu zaratili zbog zastave, nego...

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac i Dražen nisu zaratili zbog zastave, nego...

O odnosu Vlada Divca i Dražena Petrovića je napravljen i film "Jednom braća". Fabijan Žurić, prijatelj pokojnog košarkaša, u intervjuu za "Jutarnji list" kaže da su se Hrvat i Srbin sukobili zbog nečeg drugog, a ne zbog "šahovnice", koju je naš as bacio na SP u Argentini.

- Svi koji svojataju Dražena lažu, tako je laž i onaj film Vlade Divca "Jednom braća", jer samo smo mi bili Draženovi istinski prijatelji i da snimamo film nazvali bi ga "Uvek braća". Taj film >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je napravljen, hvalili su ga, ali tamo mnogo toga nije istina - tvrdi Fabijan Žurić za "Jutarnji list".

On je otkrio šta je, po njemu, isrtina.

- Evo vam samo jedan detalj, znate li zašto su se posvađali Dražen i Divac? Zbog zastave? E nije, to je priča za novine, a sad ću vam ispričati pravu istinu. Na utakmici je došlo do gurkanja, Dražen je pao na parket, a Divac ga je nagazio patikom, Dražen ga je junački opsovao i od tada se prekinulo njihovo "veliko" prijateljstvo. Dakle, niti je to bilo veliko prijateljstvo, niti je zastava bila problem! To nas boli jer se Divac stalno spominje kao veliki Draženov prijatelj, a to nije istina - istakao je Žurić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divac i Dražen - Otkriveni novi detalji, kakva je to ''junačka psovka''?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016

Dvojica Šibenčana i kako tvrde, najodanijih prijatelja Dražena Petrovića otkrili su povodom 52. godine od rođenja košarkaškog ''Mocarta'' nove detalje o odnosu Divca i Dražena...Dubravko i Fabijan Žurić su se na tu temu, iako nerado, oglasili u intervjuu za ''Slobodnu Dalmaciju''...List navodi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.