Divac: Azerbejdžan pravi domaćin

Izvor: B92, 29.Jan.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Azerbejdžan pravi domaćin

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac smatra da će se Azerbejdžan pokazati kao odličan domaćin prvih Evropskih igara.

Evropske igre će biti održane od 12. do 28. juna u Bakuu, glavnom gradu te države.

Divac je u Olimpijskoj kući primio ambasadora Azerbejdžana u Srbiji, Eldara Humbat Oglu Hasanova, i upoznao ga sa tokom priprema Tima Srbije za najvažnije ovogodišnje takmičenje.

„Verujem da će se Azerbejdžan pokazati kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odličan domaćin. Boravio sam u glavnom gradu Azerbejdžana i imao sam priliku da obiđem objekte koji su izgrađeni za ovo takmičenje. Uveren sam da će organizacija biti na najvišem nivou i da će sportisti Srbije imati mnogo uspeha i vratiti se sa brojnim medaljama iz Bakua“, rekao je Divac nakon sastanka.

Divac je iskoristio priliku da pozove Hasanova da prisustvuje proslavi 105. rođendana OKS, koja će biti organizovana 23. februara, i biće u znaku obeležavanja prvih Evropskih igara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.