Dirljiv susret Sikimića i Živkovića: Baš me briga za kaznu, samo da ti ozdraviš!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiv susret Sikimića i Živkovića: ''Baš me briga za kaznu, samo da ti ozdraviš!''

Čelnici Crvene zvezde i fudbaler Predrag Sikimić posetili su danas povređenog golmana Novog Pazara Mladena Živkovića.

Fudbaler Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. Napadač crveno-belih je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton.

Sikimić je u društvu predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića i čelnika kluba Mome Gacića posetio Živkovića. Oni su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poželili brz oporavak i tom prilikom mu je napadač crveno-belih doneo na poklon dres i ikonu.

"Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju - da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri", rekao je Sikimić povređenom Živkoviću.

Golman Novog Pazara i pored ozbiljne povrede nije izgubio optimizam.



 "Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol",
kazao je Živković.

Sikimić je dodao da će redovno obilaziti Živkovića u bolnici.

"Znamo se još iz vremena dok smo zajedno gurali u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije. Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš", rekao je Sikimić.

Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.