Derbi od preko pola milijarde funti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi od preko pola milijarde funti! (foto)

Očekuje se da se u subotu na 'Teatru snova' ispišu nove stranice fudbalske istorije. Vrlo lako bi mogao da padne rekord...

Već kuva u Mančesteru pred gradski derbi, kako i ne bi, istorija duela Žozea Murinja i Pepa Gvardiole iz španskog 'El Klasika' se prenosi na ostrvo, odavno se u Premijer ligi nije desilo da menadžeri ekipa budu veće zvezde od svojih pulena, kako se sada predstavlja po medijima.

Međutim, predstojeći duel mogao bi da postane najskuplji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalski meč na svetu!

Pod najskupljim se smatra ukupna vrednost igrača koji će na njemu uzeti učešće.

Ukoliko Murinjo i Gvardiola izađu sa očekivanim startnim postavama, vrednost oba tima iznosiće 617.35 miliona funti.

To je suma koju su klubovi izdvojili za dovođenje igrača za koje se pretpostavlja da će biti starteri. Bila bi ova suma još veća da nije suspendovan Kun Aguero i da Zlatan Ibrahimović nije ovog leta stigao u redove 'Đavola' kao slobodan agent.

Oba tima uoči derbija koji je zakazan za subotu od 13:30h po srednjeevropskom vremenu na 'Old Trafordu' imaju maskimalnih devet bodova iz prva tri kola Premijer lige.

The Manchester derby could be the most expensive game of football ever played.

£600m+ 😳💷 pic.twitter.com/NtbqcTAKqP

— Bleacher Report UK (@br_uk) September 8, 2016
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOZZART KVIZ: Koliko dobro poznajete mančesterski derbi?

Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2016, 13:13

Idealna prilika da proverite svoje znanje o duelu gradskih rivala – Junajteda i Sitija..Predstojeći mančesterski derbi (subota, 13.30) ne samo da će obeležiti vikend u Premijer ligi, nego će i pažnja većeg dela fudbalske planete biti okrenuta ka Old Trafordu. Na klupama sede dva najtrofejnija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.