Delije impresionirale i strane medije! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' impresionirale i strane medije! (video)

O navijačima Crvene zvezde ovih dana se piše i u najpoznatijim evropskim sportskim medijima.

Povod je, pretpostavljate, spektakularni pirotehnički šou koji su ''Delije'' izvele proteklog vikenda u 71. minutu utakmice između Crvene zvezde i Jagodine na Marakani, a povodom 71. rođendana kluba iz Ljutice Bogdana.

O ovom slavlju ''Delija'' izvestio je i poznati sportski sajt ''101greatgoals'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji u svom tekstu ističe da su u Srbiji proteklog vikenda viđene ''neverovatne scene'' i da je usred utakmice napravljen  ''vatreni prsten'' oko terena.

Na ovu temu pisao je i ''thesportbible'', koji ističe da su navijači Zvezde ''umalo zapalili stadion''.

A ako ste propustili kako je izgledalo slavlje ''Delija'', pogledajte kraći snimak u prilogu.

Video: FCRedStarBelgrade


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FUDBALER ZVEZDE NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Još uvek nosim utiske sa rođendana!

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2016

Atmosfera na rođendanskom susretu sa Jagodinom ostavila je ogroman utisak na prvotimce kluba sa Marakane.. . . Mihailo Ristić, levonogi vezista kog je Miodrag Božović sticajem okolnosti povremeno koristio i na poziciji levog beka, rekao je za zvanični sajt kluba da ga utisci sa prethodnog meča...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.