Del Potro pobednik turnira u Marseju

Izvor: Blic, 26.Feb.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro pobednik turnira u Marseju

Argentinac Huan Martin Del Potro pobednik je turnira u Marseju pošto je u finalu savladao Francuza Mikaela Lodru sa 6:4, 6:4.

Del Potru je ovo prva titula posle skoro deset meseci pošto je u 2011. godini slavio u Delrej Biču i Estorilu.

Argentinac je, kako se turnir približavao kraju, postajao favorit a u osvajanju titule mu je na neki način pomogao i sam Lodra koji nije igrao na najvišem nivou.

Del Potro je teškom mukom stigao do 6:4 u prvom setu napravivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan ali vredan brejk, dok je u drugom Lodra igrao mnogo slabije.

Nije Francuz pružio igru kao protiv Janka Tipsarevića i to je iskoristio Delpo da dođe do 5:3. Tek u poslednja dva gema Lodra je zaigrao sjajno - osvojio je servis gem a onda je stigao i do 0:30.

Ipak, argentinski teniser nije dozvolio približavanje taj-brejku ili trećem setu i zasluženo je pobedio pred Lodrinom publikom.

Argentinac je na svom poslednjem turniru prošle nedelje u Roterdamu izgubio u finalu od Švajcarca Rodžera Federera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Potro preko Ljodre do titule u Marseju

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2012

Argentinski teniser Huan Martin del Potro pobednik je turnira u Marseju, pošto je danas u finalu savladao domaćeg takmičara Mikaela Ljodru.

Nastavak na Sportske.net...

Del Potru titula u Marseju

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Feb.2012, 01:12

Argentinski teniser Huan Martin del Potro trijumfovao je na ATP turniru u Marseju pošto je u finalu savladao Francuza Mikaela Lodru sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:4. Del Potro, trenutno deseti teniser na svjetskoj rang listi, osvojio je ukupno 10. trofej u karijeri. Turnir je igran za nagradni fond od...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.