Del Boske: Prepisivali smo od Francuza i Nemaca, sad oni dolaze kod nas da uče

Izvor: Blic, 30.Jun.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boske: Prepisivali smo od Francuza i Nemaca, sad oni dolaze kod nas da uče

Selektor aktuelnog prvaka Evrope i sveta Visente del Boske izjavio je da je uspeh španskog fudbala posledica dobrog rada u klubovima i omladinskim školama, kao i velikog broja kvalitetnih trenera.

"Ovaj uspeh nije slučajan i temelji se na fudbalskoj infrastukturi, brojnim akademijama i kvalitetu trenera. Špasnki klubovi su posvećeni radu sa mladim igračima, veliki broj njih dolaze kod nas još kao tinejdžeri. Ranije smo obilazili kampove u Francuskoj, Rusiji i Nemačkoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a danas mnoge od tih zemalja dolaze da vide šta mi radimo", rekao je Del Boske.

Opširnije na našem specijalu Euro 2012

Povezane vesti: Del Boske piše istoriju, ako osvoji EURO2012 Del Boske: Od mojih pulena tražim da izdrže još samo jedan meč Del Boske: Strahovali smo tokom celog meča, pogotovo od Modrića Del Boske produžio ugovor sa Špancima na još dve godine Del Boske: Sve smo jači, idemo na pobedu i protiv Hrvatske

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Boske: Uspjeh španskog fudbala nije slučajan

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2012

KIJEV - Selektor aktuelnog prvaka Evrope i svijeta Visente del Boske izjavio je danas da je uspjeh španskog fudbala posljedica dobrog rada u klubovima i omladinskim školama, kao i velikog broja kvalitetnih trenera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Španija i Italija u finalnom meču EP

Izvor: Studio B, 01.Jul.2012, 14:07

Fudbalske reprezentacije Španije i Italije sastaju se u finalnoj utakmici prvenstva Evrope večeras u 20.45 sati...Selektor aktuelnog prvaka Evrope i sveta Visente del Boske izjavio je da je uspeh španskog fudbala posledica dobrog rada u klubovima i omladinskim školama, kao i velikog broja kvalitetnih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.