Debakl Vasiljevićeve Osasune, Barsa na plus 3! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Vasiljevićeve Osasune, Barsa na "plus 3"! (video)

Fudbaleri Barselone deklasirali su poslednjeplasirani tim iz Pamplone na svom stadionu, u okviru 34. kola Primere.

Izveo je Luis Enrike šarenu postavu, bez Suareza i Inijeste, ali ovoga puta mu eksperimentisanje nije došlo glave.

Slavila je Barsa sa ubedljivih 6:1 (2:0) protiv zaista nemoćne Osasune, koja je na korak od ispadanja u niži rang takmičenja.

Načela je "Blaugrana" mrežu nesrećnog Sirigua u 12. minutu, strelac je bio Leo Mesi, a njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 33 gol u Primeri ove sezone možete pogledati OVDE.

Nekih 20ak minuta kasnije, osporavani Andre Gomeš je povisio na 2:0. Rakitić je ubacio sjajnu prizemnu loptu sa desne strane, na pravom mestu našao se Portugalac koji lako sa ivice peterca matira Sirigua.

To je bio i konačan rezultat prvog dela igre, a nakon samo tri minuta u nastavku, gosti dolaze do pogotka. Tores je odlično izveo slobodan udarac sa oko 20ak metara udaljenosti od gola Barse, Ter Štegen je ostao ukopan.

Ipak, samo osam minuta kasnije, Pike pogađa stativu nakon kornera, na odbitak natrčava Gomeš i postiže svoj drugi gol na meču.

Leo Mesi samo tri minuta kasnije stavlja tačku na ovaj meč, postiže svoj drugi gol, nakon karakterističnog prodora i sjajnog šuta levicom.

Grogiranog rivala Katalonci su nastavili da tuku, Pako Alkaser koristi uspavanost odbrane tima iz Pamplone i već u 64. minutu postiže gol za 5:1.

Horor od 20 minuta za gostujuće igrače, u režiji fudbalera Barselone, završio se u 67. minutu, kada Maskerano bio precizan sa bele tačke.

Konačan rezultat postavlja Pako Alkaser u 86. minutu, nakon sjajne asistencije Denisa Suareza.

Barselona sada ima tri boda više od Reala na vrhu tabele, ali i dve utakmice manje, dok je Osasuna zakovana za dno sa 18 bodova, 10 manje od Leganjesa koji je prvi iznad crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) DEBAKL VASILJEVIĆEVE OSASUNE NA NOU KAMPU: Barselona sedmicom poslala Osasunu u drugu ligu

Izvor: Kurir, 26.Apr.2017

...Golove za Barselonu postigli su Mesi u 12 i 61, Gomes u 30 i 56, Pako u 64 i 86 i Maskerano sa penala u 67 minutu Jedini strelac za goste bio je Tores u 48 minutu Ovo je inače bio prvi gol Maskerano u dresu katalonskog kluba..Autor: Kurir sport,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.