De Bur nudi Hrvata za Vertongena

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bur nudi Hrvata za Vertongena

Novi trener milanskog Intera Frank De Bur prionuo je na posao kako bi ekipa bila pojačana za novu sezonu. Poslednja vest glasi da je Inter poslao ponudu za defanzivca Totenhema.

Italijanski klubovi broje sitno do početka nove sezone, a novi trener Intera rešen je da pojača ekipu pre no što se zahukta borba za bodove u Seriji A.

Frank De Bur želi da pojača defanzivnu liniju svog tima i to belgijskim internacionalcem Janom Vertongenom koji se nalazi pod ugovorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Totenhemom.

Italijanski mediji prenose da je Inter poslao predlog za trampu kojom bi bili obuhvaćeni Jan Vertongen i Marcelo Brozović.

Totenhemu je ponuđen hrvatski internacionalac u zamenu za Vertongena, s tim što bi "Sparsi" morali da doplate "Neroazurima" jer je vrednost Marcela Brozovića procenjena na 25 miliona evra.

Podsećamo da je Juventus voljan da u svoje redove dovede Marcela Brozovića ali ta priča teško da će proći jer Inter ne želi da pojačava rivalske klubove.

Ostaje nam da vidimo da li je Totenhem voljan za ponuđenu trampu ili će Frank De Bur morati da se okrene nekoj drugoj opciji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.