Danilovićeva u drugom kolu juniorskog Australijan opena

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2017, 03:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilovićeva u drugom kolu juniorskog Australijan opena

Mlada srpska teniserka Olga Danilović savladala je u prvom kolu juniorskog Australijan opena domaću predstavnicu Aleksu Cvetičanin.

15-godišnja Beograđanka, koja je u Melburnu postavljena za petog nosioca, je do pobede nad Cvetičanin, koja je dobila "vajld kard" za turnir, stigla rezultatom 6:1, 5:7, 6:2, posle sat i 34 minuta igre.

Danilovićeva će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela Bošković-Šujue.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
U prvom setu Olga je bila superiorna i prepustila je rivalki samo jedan gem. Drugi set bio je mnogo neizvesniji - Aleksa je napravila rani brejk i čuvala ga je do 5:2, dok se Olga mučila sa servisom i napravila je nekoliko duplih servis grešaka. Ipak, na vreme se probudila, napravila brejk i uspela da dođe do 5:5. Imala je šansu za potpuni preokret, ali je nije iskoristila, da bi onda Cvetičanin napravila novi brejk i izjednačila u setovima (7:5).

Olga je povratila ritam u trećem setu, nekoliko puta smestila je forhend paralele uz liniju i smanjila je broj grešaka. Aleksa se držala do 2:2, a onda je Danilovićeva vezala četiri gema i tako je opravdala ulogu favorita i plasirala se u drugo kolo.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olga dobro startovala na AO

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2017

U juniorskoj konkurenciji Danilovićeva savladala Aleksu Cvetičanin (Australija) sa 6:1, 5:7, 6:2. Naredna rivalka biće joj Šujue Ma (Kina) Dobar start Olge Danilović (15) na Australijan openu. U konkurenciji juniorki srpska teniserka je savladala Aleksu Cvetičanin (Austaralija)...

Nastavak na Večernje novosti...

Danilovićeva za B92: Vikala na mamu? Samo dvaput, morala sam

Izvor: B92, 21.Jan.2017

Najbolja srpska juniorka Olga Danilović imala je mnogo problema da pobedi Australijanku Aleksu Cvetičanin u prvom kolu...Danilovićeva, koja je postavljena za petu nositeljku, savladala je protivnicu sa 6:1, 5:7, 6:3, a tokom meča je u više navrata komentarisala naglas, nekada i vičući na majku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.