Da li je ovo za crveni? Ronaldo šutirao protivnika bez lopte (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo za crveni? Ronaldo šutirao protivnika bez lopte (VIDEO)

Mark Klatenburg nije svirao ni žuti

Oprostio mu je Mark Klatenburg kad je još u uvodnim trenucima meča rukom zaustavio loptu na ivici kaznenog prostora, ali čini se da je Kristijano Ronaldo još veći popust dobio u 64. minutu. Naime, internetom se proširio snimak Portugalaca kako pri rezultatu 1:1 u sudaru Reala i Borusije šutira Marsela Šmelcera dok lopta nije kod protivničkog fudbalera.

Nije tu bilo jako udarca, Šmelcer se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije ni osvrnuo, ali namera je postojala. Da je Šmelcer malo “namazaniji“ možda je mogao da izvuče i isključenje za Realovog asa?

Agresión de @Cristiano.

Vergonzosa la imagen de este niñato malcriado por la prensa de la meseta. pic.twitter.com/7keA3ksl4m

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ronaldo tražio "čelendž" i dobio ga! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016

Fudbaler madridskog Reala imao je jednu nedoumicu po isteku prvih 45 minuta na sinoćnoj utakmici, pa je rešio da se posluži tehnologijom kako bi je razrešio...Nakon prvog poluvremena na "Signal Iduna Parku" u sinoćnjem meču Borusije i madridskog Reala, viđena je i jedna nesvakidašnja situacija...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.