Da li je Anćeloti izgubio utakmicu?

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Anćeloti izgubio utakmicu?

Večeras je Juventus slavio protiv Real Madrida, a Karlo Anćeloti je pokušao da eksperimentiše. Da li je on najveći krivac za poraz?

Sve je otvoreno nakon ovog meča, Real Madrid može vrlo lako da preokrene stvar u svoju korist u Madridu, ali su večeras mogli da ostvare povoljniji rezultat da nije bilo pojedinih grubih grešaka fudbalera Real Madrida.

Prevashodno se misli na promašeni zicer Hamesa Rodrigeza i penal koji je napravio Karvahal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , a loših poteza je bilo dosta više, setimo se onog kiksa Ikera Kasiljasa na samom početku meča kada Juve umalo nije poveo preko Vidala.

Ipak, navijači Real Madrida, barem jedan deo njih, su osuli drvlje i kamenje po Karlu Anćelotiju.

Trener Madriđana večeras nije igrao u formaciji 4-3-3, već je krenuo sa 4-4-2, a čak dva igrača nisu igrala na svojoj prirodnoj poziciji.

Serhio Ramos je igrao zadnjeg veznog pored Tonija Krosa, dok je Geret Bejl igrao klasičnog napadača zajedno sa Kristijanom Ronaldom. Možda su upravo ova dvojica večeras bili najslabiji pojedinci u ekipi Karla Anćelotija, Bejl nije uspeo da kreira niti jednu šansu, nije imao uspešnih centaršuteva, nije uputio šut ka golu protivnika.

Podatak koji smo vam naveli na poluvremenu utakmice da je imao 6 dodira manje od Ikera Kasiljasa dovoljno govori o tome kako je on igrao.

Ramos je takođe bio loš, nije se najbolje snašao kada su ga igrači Juventusa pustili da kreira igru.

Bilo je dosta i šala na račun igre ove dvojice, kreativni navijači su pisali da je večeras Evra uhapšen jer je u džepu imao 100 miliona evra.

Pokušao je Anćeloti uvođenjem Ćićarita u igru u 63. minutu da promeni stanje na terenu (teren je napustio Isko, pa je Real igrao ponovo u formaciji 4-3-3), ali bilo je kasno, Alegri je uveo štopera umesto igrača sredine terena samo minut kasnije, Real Madrid nije imao niti jedan šut u okvir gola do kraja utakmice.

Reklo bi se da je trener Juventusa nadmudrio trenera Reala u ovoj "partiji šaha", predstoji nam još devedeset paklenih minuta u Madridu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sturarova kopačka je odbranila Hamesov zicer! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015, 16:57

Video snimak u prilogu dokazuje da bi udarac Kolumbijca glavom u finišu prvog poluvremena sigurno završio u mreži umesto na prečki da nije bilo čudesne intervencije veziste 'Bjankonera'...U tom trenutku rezultat je bio 1:1, Real Madrid je po izjednačenju bio konkretnijii rival na Juve Areni, imali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.