DUŠKO TOŠIĆ ZA HOTSPORT: Nisam bio blizu stadiona, u Srbiji su se zabrinuli za moju bezbednost!

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠKO TOŠIĆ ZA HOTSPORT: Nisam bio blizu stadiona, u Srbiji su se zabrinuli za moju bezbednost!

Sve se desilo sat vremena kasnije, a kad sam stigao kući imao sam ‘milion poziva’, kazao je igrač Bešiktaša za HotSport.

Bombaški napad u Istambulu u subotu uveče, desio se blizu stadiona Bešiktaša , neposredno posle meča između domaćina i Burse (2:1). Na svu sreću, akteri su bili već na putu kućama, baš kao i srpski reprezentativac Duško Tošić.
– Napustili smo stadion i posle sat vremena je došlo do napada, ali su reflektori bili upaljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što je stalna praksa, zbog uklanjana reklama i čisćenja – kaze Tošić.
 Nije lako kada se živi u strahu od mogućih terorističkih napada?
– Kao i svi i mi pokušavamo da budemo posvećeni našim obavezama. Kada sam stigao kući i čim je stigla vest do Srbije imao sam ‘milion poziva’, a svima sam rekao da je samnom sve u redu – priča za HotSport, Duško Tošić.

 Mere bezbednosti su ponovo podignte na visok nivo?
– Tako je mesecima unazad, mada se ovo desilo posle nekoliko meseci. Straha kod navijača nema, oni svaku utakmicu pune tribine i hvala im na tome.
 Da li su vas kudili posle teškog poraza u Kijevu 6:0 i ispadanja iz grupne faze Lige šampiona?
– Došli su i na aerodrom da nam pruže podršku posle teškog poraza u Kijevu od Dinama. Nastavljamo u Ligi Evrope, a najvažnije je da odbranimo titulu. Ide nam dobro pošto smo lideri u šampionatu – rekao je na kraju razgovora za HotSport, Duško Tošić.
The post DUŠKO TOŠIĆ ZA HOTSPORT: Nisam bio blizu stadiona, u Srbiji su se zabrinuli za moju bezbednost! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.