Games.con DOTA 2 turnir (Beogradski Sajam, 25-27. novembar)

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Games.con DOTA 2 turnir (Beogradski Sajam, 25-27. novembar)

KlanRUR organizuje Dota2 turnir na predstojećem Games.con festivalu.

Jedna od najpopularnijih MOBA na planeti i igra od koje je sve počelo, DOTA 2, pronašla je svoje mesto na GamesCon festivalu. Prijavite se već danas za DOTA 2 turnir koji će biti održan 26. I 27. novembra na Beogradskom sajmu, tokom trajanja GamesCona.

Za pobednike su obezbeđene i vredne nagrade. 60.000 dinara za prvo mesto (broj prijavljenih timova ne utiče na novčanu nagradu za pobednike), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i brojne robne nagrade koje su obezbedili ASUS i Monitor System.

Osnovne informacije, propozicije i pravila nalaze se ispod. Ako ste zainteresovani, molimo vas da ih pažljivo pročitate i da se zatim prijavite na turnir.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.