Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI: Oglasio se Leonardo i obradovao navijače Partizana (FOTO)

U nizu loših vesti za simpatizere crno-belih, stiže i jedna dobra koju donosi najzvučnije pojačanje letnjeg prelaznog roka.

Eliminacija iz Evrope šokirala je navijače Partizana i unela mnoge nemire u tim i razočaranu javnost, pre svega onaj crno-beli deo. Traje rat između zaraćenih strana vlasti i opozicije, a jedna od dobrih vesti mogla bi da stigne večeras.
Naime, na svom Instagram profilu oglasio se Leonardo da Silva Souza, najveće pojačanje Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ovog leta, koji još uvek nije zaigrao u crno-belom dresu. Otkrio je da će već večeras protiv Bačke zaigrati prvi meč za klub iz Humske.
– Posle devet meseci bez fudbala i činjenice da nisam bio 100 posto spreman, danas ću debitovati za Partizan i želim da donesem puno radosti klubu koji me je sjajno primio – napisao je Leonardo.
 
A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on Jul 24, 2016 at 7:16am PDT


 
 
A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on Jul 23, 2016 at 8:40am PDT


Utakmica između Bačke i Partizana igra se večeras od 19 časova na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu, jer stadion u Bačkoj Palanci ne ispunjava propise Fudbalskog saveza Srbije.
The post DOBRE VESTI: Oglasio se Leonardo i obradovao navijače Partizana (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Leonardo otkrio, igraće protiv Bačke! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016

Partizan jači od danas i za Leonarda, po rečima sportskog direktora Ilieva, najvećeg pojačanja crno-belih...Leonardo je najavljivan kao veliko pojačanje Partizana, ali nije dobio priliku da igra u mečevima sa Zaglebjem zbog svoje fizičke pripremljenosti koja je na veoma niskom nivou...Ipak, vredno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.