Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBI IZ SNOVA: Bivši štoper Zvezde ‘upisao’ pobedu u Francuskoj

Mladi defanzivac Srbije opravdao očekivanja na meču sa Kaenom u vanrednom kolu Lige jedan.

Ništa slađe nema nego debi za novi klub i pobeda. Ovakav start se posrećio Vukašinu Jovanoviću u dresu Bordoa. Tako je bivši štoper Zvezde i Zenita opravdao poverenje stručnog štaba na teškom ispitu u Kaenu. Klub iz ‘grada vina’ je već posle 66 minuta stigao do tri gola plusa i finiš ukrasio ubedljivim trijumfom (4:0).
Jovanović je pored godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igranja samo za drugi tim Zenita bez greške odradio poslove u odbrani, dokazavši potencijal i zbog čega su ga dve godine “jurili” da dođe na terene u Francuskoj.
Jovanović je nastupio u dresu sa brojem ‘četiri’, a ovo je svakako za njega dobar početak misije da dobije sampouzdanje i nastavi u dobrom ritmu sa ciljem da ekipa stigne do mesta koje naredne sezone vodi u Evropu. Mladi reprezentativac Srbije, koji je prošao školu Crvene zvezde je do juna pozajmljen Bordou.
The post DEBI IZ SNOVA: Bivši štoper Zvezde ‘upisao’ pobedu u Francuskoj appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vule Jovanović nije mogao da poželi lepši debi, Monako melje!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2017

Odigrane su dve utakmice vanrednog, 24. kola Lige 1, a u centru pažnje za nas je Vukašin Jovanović...Bivši fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović debitovao je večeras u ekipi Bordoa u velikoj pobedi rezultatom 4:0...Bordo je gostovao u Kanu, a Jovanović je odigrao svih 90 minuta, a njegov tim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.