Čukin minimalac, Vošina nula

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukin minimalac, Vošina nula

Fudbaleri Čukaričkog blizu su plasmana u naredno kolo kvalifikacije za Ligu Evrope pošto su u prvom meču pobedili Domžale 1:0 u gostima, golom kapitena Igora Matića iz penala u 43. minutu.

Najbolji igrča "brđana" imao je početkom drugog poluvrmena, u 48. minutu, prilika da donese svom timu vođstvo od 2:0 i miran revanš na Banovom Brdu, ali je njegov udarac sa bele tačke odbranio golman domaćina Vidmar. Pre toga su domaćini ostali sa desetoricom, ali u nastavku Beograđani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nisu uspeli da uvećaju prednost.

Drugi srpski predstavnik, Vojvodina, odigrao je odličnih 0:0 u Budimpešti protiv MTK-a. U finišu susreta veliku šansu za "lale" je imao Miljan Mrdaković, ali iskusni napadač nije uspeo iz neposredne blizine da zatres mrežu.

Revanš su sledećeg četvrtka u Beogradu, odnosno Novom Sadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.