Čudo u Aninoj grupi: Serena osvojila samo dva gema u porazu od Halep!

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo u Aninoj grupi: Serena osvojila samo dva gema u porazu od Halep!

Zvuči neverovatno, ali Serena Vilijams je na jednom meču osvojila samo dva gema, pa je poražena od Simone Halep sa 0:6, 2:6 u crvenoj grupi na završnom turniru u Singapuru.

Amerikanka očito nije imala svoj dan, jer verovatno ni sama ne pamti kada je uzela manje gemova, a rumunska teniserka je došla nadomak plasmana u polufinale.

Halep je odigrala čudesan meč i prvi put u karijeri pobedila najbolju teniserku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na svetu za samo 76 minuta. U prvom setu je na svoj servis izgubila samo tri poena, da bi u drugom u svakom gemu spašavala brejk lopte i to uspela šest puta za neverovatan trijumf, te je Serena doživela osmi poraz ove sezone.

Rumunka je prethodno bila bolja od Eženi Bušar iz Kanade (6:2, 6:3), a njena protivnica u petak biće Ana Ivanović, koja u drugom kolu crvene grupe igra sa Bušar od 13.30.

Ukoliko Bušar slavi, Rumunka će i definitvno izboriti plasman među četiri najbolje.

U četvrtak su na programu mečevi drugog kola bele grupe, i sastaju se Agnješka Radvanska (Poljska) i Karolina Voznijacki (Danska), odnosno Marija Šarapova (Rusija) i Petra Kvitova (Češka).

Turnir u Singapuru igra se za nagradni fond od 6,5 miliona dolara.

In summary Simona Halep played great. Good job and Good luck.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.