Crna Gora petercima do polufinala

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora petercima do polufinala

Prvi polufiunalista vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama je selekcija Crne Gore koja je u četvrtfinalu tek posle boljeg izvođenja peteraca savladala Mađarsku sa 13:11 (2:1, 3:2, , 3:3, 1:3, 4:2).

Bolji su bili Crnogorci tokom celog meča, na samom startu su stekli tri gola viška (4:1) i čuvali su prednost sve do poslednje deonice. Poveli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << početkom poslednje četvrtine sa 9:7, ali su Mađari uspeli da skockaju odbranu, a u napadu da postignu dva gola i izbore peterce.

Na penalima su bolji bili Crnogorci koji su pogodili četiri, dok su Mađari promašili dva. Za finale će se naše južne komšije boriti protiv pobednika meča Hrvatska - Brazil.

Selekcija Srbije svoj četvrtfinalni meč igra od 17.30 protiv selekcije Španije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Crnogorci slavili protiv Mađara!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2016

Nakon peteraca reprezentacija Crne Gore uspela je da prođe u polufinale Olimpijskih igara pobedom protiv Mađarske...Reprezentacija Crne Gore je uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara pošto je u okviru četvrtfinala nakon boljeg izvođenja peteraca uspela da savlada reprezentaciju Mađarske...Nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.