Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćićarito propušta OI

Fudbaler Mančester Junajteda Meksikanac Ćićarito Ernandez neće igrati za olimpijski tim svoje zemlje da bi se odmorio za predstojeću sezonu, saopštio je danas engleski klub.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čičarito preskače Olimpijske igre

Izvor: B92, 10.Maj.2012

Fudbaler Mančester Junajteda Havijer Ernandes neće igrati za olimpijski tim Meksika, potvrdio je menadžer kluba Ser Aleks Ferguson...Klub je sa Fudbalskim savezom Meksika postigao takav dogovor, da bi se fudbaler odmorio za sledeću sezonu...Čičarito je igrao izvanredno na SP 2010. i bio otkrovenje...

Nastavak na B92...

Ćićarito ne ide na OI

Izvor: Akter, 10.Maj.2012

Fudbaler Mančester Junajteda Meksikanac Havijer Ernandez Ćićarito neće igrati za olimpijski tim svoje zemlje da bi se odmorio za predstojeću sezonu, saopštio je danas engleski klub

Nastavak na Akter...

Ernandes ne igra na OI

Izvor: RTV Pink, 10.Maj.2012

. . . Engleski premijerligaš Mančester Junajted saopštio je danas da napadač Havijer Ernandez neće igrati za reprezentaciju Meksika na predstojećim Olimpijskim igrama.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.