Čelsi nudi razmenu Interu?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi nudi razmenu Interu?

Iako Španac insistira da će ostati, Konte ima drugu ideju...

Čelsi bi da se navodno oslobodi Fabregasa, pisali smo već o tome da Španac nije po ukusu Kontea i to zbog igre u defanzivi. On veruje da mu Sesk nije potreban, tim pre što će tim, zbog neigranja u Evropi odigrati manje od 50 mečeva ove sezone.

Zbog toga je Italijan ljudima iz kluba saopštio da nema ništa protiv da Fabregas ode.

Tragom te vesti "Gazeta delo Sport" tvrdi da su Englezi Interu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponudili razmenu.

Naime, oni žele Marcela Brozovića, u zamenu nude Fabregasa koji ima veću cenu na tržištu. Problem su primanja nekadašnjeg igrača Arsenala i Barselone, to je misaona imenica za italijanski klub.

Pita se De Bur, nakon lošeg starta i utrošenog novca u Žoao Marija, Kandrevu i Gabigola, pitanje je ima li prostora za nova pojačanja, ali svejedno, Fabregas bi sigurno unapredio igru Intera, tim pre što je Kondogbija juče ponovo razočarao.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Florentino odbio da kupi bivšeg igrača Barse?!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 10:11

Njemu se ove stvari retko dešavaju, ali izgleda da mu plejmejker nije potreban....Navodno je Čelsi nudio Realu Seska Fabregasa, ali su Madriđani odbili da kupe nekadašnjeg kapitena Arsenala i fudbalera Barselone...Jednostavno, nisu zainteresovani, čak ni kao mogućnost da ubodu prstom u oko najvećeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.