Čelnici Intera odbili ostavku Piolija

Izvor: B92, 24.Apr.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici Intera odbili ostavku Piolija

Trener Intera Stefano Pioli ponudio je ostavku posle poraza od Fiorentine (5:4), ali su ga klupski čelnici ubedili da ostane, bar do meča protiv Napolija.

Kako piše Korijere delo Sport, italijanski trener je hteo da ode jer ne oseća podršku igrača, ali se predomislio posle sastanka sa sportskim direktorom Pjerom Ausiliom i Stivenom Žangom.

Ipak, ukoliko doživi poraz od Napolija u sledećem kolu na Đuzepe Meaci Piolija niko neće da zadrži na klupi Intera. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U tom slučaju ekipu će do kraja sezone da vodi Stefano Veki iz mladog tima Intera.

Pioli je bio besan na igrače jer su vodili 2:1 na Artemio Frankiju, a potom za samo 17 minuta primili četiri gola, samo sedam dana pošto su u poslednjih 10 minuta ispustili 2:0 u gradskom derbiju protiv Milana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.