Ćavijev naslednik čeka svojih pet minuta

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavijev naslednik čeka svojih "pet minuta"

Mladi vezista Barse veruje da će dobiti više prostora za igru od Luisa Enrikea, okolnosti mu idu u prilog budući da je Ćavi Ernandez otišao, a Arda Turan nema pravo nastupa pre januara 2016. godine.

Fudbaler Barselone Serđi Roberto izjavio je danas da se nada da će u predstojećoj sezoni igrati važniju ulogu u katalonskom klubu i istakao da mu je trener Luis Enrike rekao da ima poverenja u njega.

"Luis Enrike mi je rekao da ima poverenja u mene. Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što ja želim je da više igram i da pomognem timu. Nadam se da ću ove godine odigrati više minuta...

Prošle godine je Ćavi je imao prednost, sada je to Arda Turan, ali on neće moći da igra do janura, tako da imam priliku
", rekao je Roberto za španske medije.

On je naveo da očekuje sjajan početak sezone za Barselonu, jer klub sa Nou Kampa 11. avgusta očekuje UEFA Superkup protiv Sevilje, a potom i Superkup Španije protiv Atletik Bilbaa.

"Imamo uskoro dva finala. Prošla sezona je bila sjajna, ali sada imamo šansu da osvojimo dva trofeja više. Onda, ako osvojimo i klupsko svetsko prvenstvo u decembru, mogli bismo da stignemo do šest trofeja, što bi bilo sjajno za klub", rekao je Roberto, koji je prošle sezone odigrao samo 12 utakmica u Primeri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roberto: Enrike ima poverenja u mene

Izvor: Akter, 01.Avg.2015

Fudbaler Barselone Serđi Roberto izjavio je danas da se nada da će u predstojećoj sezoni igrati važniju ulogu u katalonskom klubu i istakao da mu je trener Luis Enrike rekao da ima poverenja u njega.."Luis Enrike mi je rekao da ima poverenja u mene. Ono što ja želim je da više igram i da pomognem...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.