Čavić osvojio zlato u Italiji

Izvor: B92, 17.Dec.2011, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić osvojio zlato u Italiji

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima u trci na 50 metara delfin.

Čavić je deonicu dugu 50 metara isplivao za 23,94 sekunde, što je za stotinku brže od rezultata koji je pre dve nedelje ostvario na mitingu u Ajndhovenu.

Drugo mesto pripalo je Italijanu Paolu Fakineliju (24,04), dok je treću poziciju zauzeo Holandjanin Jeri Verlinden (24,07).

Srpska reprezentativka Miroslava Najdanovski osvojila je treće mesto na 50 metara slobodno (25,80), a ispred nje bile su Estonka Trin Aljand i Italijanka Erika Burato.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čaviću zlato, Najdanovskoj bronza u Italiji

Izvor: Blic, 17.Dec.2011

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima u trci na 50 metara delfin, dok je Miroslava Najdanovski osvojila bronzu na 50 metara slobodno...Čavić je deonicu isplivao za 23,94 sekunde, što je za stotinku brže od rezultata koji...

Nastavak na Blic...

Čavić osvojio zlato u Italiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2011

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima u trci na 50 metara delfin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Čaviću italijansko zlato Najdanovskoj bronza

Izvor: Glas javnosti, 17.Dec.2011

RIĆONE - Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je danas zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima u trci na 50 metara delfin. Čavić je deonicu isplivao za 23,94 sekunde, što je za stotinku brže od rezultata koji je pre dve nedelje ostvario na mitingu u Ajndhovenu...Drugo...

Nastavak na Glas javnosti...

Čavić osvojio zlato, a Najdanovska bronzu u Italiji

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2011

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima u trci na 50 metara delfin...Čavić je deonicu isplivao za 23,94 sekunde, što je za stotinku brže od rezultata koji je pre dve nedelje ostvario na mitingu u Ajndhovenu...Drugo mesto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zlato i bronza za srpske plivače

Izvor: Sportal.rs, 17.Dec.2011

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić bio je najbrži u finalnoj trci u disciplini 50 metara delfin na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.